1. série pokynů pro Silvestra 2008

Vloženo 7. 12. 2008


Warning: Use of undefined constant pullquote - assumed 'pullquote' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/htdocs4/hajtmarcz/home/www/wplisaj/wp-content/themes/beastblog-v2/single.php on line 10

3x Holizda …

Všechny Lišaje a Lišajky velmi zdravíme a posíláme první sérii pokynů pro všechny, kdo se zúčastní Silvestrovského sletu:

  1. Nekupujte žadné rachejtle, „Hovňostroj“ je již sestrojen a připraven k odpálení …
    Dle domluvy bude na Silvestra odpálen jeden standardní profi ohňostroj typu HyperSuperGigaMega aneb škrtni „jednó serkó “ a pak už jen val bulvy…
  2. Dle návodu si máme všichni pořídit masážní emulze, abychom mohli rozmasírovat po ukončení ohňostroje zatuhlé krky. Slabší jedinci si mají pořídit podpěrku na hlavu, aby je nebolelo za krkem od hlavy obrácené po dlouhou dobu k obloze.Vstupné na „hovňostroj“ činí 250,- Kč na rodinu …
  3. Lišajský bólink je objednán v Šumperku na 29.12. od 15:00-17:00 hod., takže už trénujte…
  4. Bruslení na šumperském zimáku je možné uskutečnit pouze v termínech otevírací doby pro veřejnost tj. jen 28.12. (14:30 – 16:00) a 31.12. (13:30 – 15:00). Zájemci vezměte si brusle, třeba se domluvíme. Pokud ne, tak z toho sejde… Jiné termíny nejsou možné.
  5. Pokud jde o občerstvení TAK: Pokud si myslíte, že 48 litrů červeného vína na svařák, které máme s Ivou připraveno na Silvestrovský týden je málo, tak ještě něco vezměte :-). Jelen dostal za úkol zajistit R.U.Mcajse do svařáčku. Náklady na občerstvení budou pochopitelně financovány z členských příspěvků, o které se postará pokladnice paní prezidentky – Iva.
  6. Tradiční Silvestrovská Lišajská nadílka dárečků (v max. cenové výši 25,- Kč !!!! – závazná podmínka) proběhne na Silvestra po večeři.
    Pokyny pro nováčky, kteří nevědí co to obnáší: Podle počtu dárečků vložených „do kouzelných pytlů“ – zvlášť dětského a zvlášť dospěláckého, bude každému dítěti a dopělákovi nadělen stejný počet dárečků Lišajem, který opět přijede na saních tažených sobím spřežením. Dárečky prosím zabalte ještě před příjezdem, pro urychlení příprav.
  7. Malosilvestrovská půlnoční dospělácká tombola: Na Malého silvestra proběhne po uložení dětí na kutě Lišajské slosování dospělácké tomboly. Každý obdrží tolik losů kolik vloží cen do tomboly. Pohledejte doma a buďte co nejvíce kreativní… Cílem je se co nejvíce pobavit (a jako bonus – zbavit se doma přebytečných „krámů“). Ceny dle uvážení BALTE či nikoliv (popř. do celofánu), podle toho zda je žádoucí pro pobavení okolí čekat na rozbalení atd… Někdy může být lepší, když všichni dopředu budou vědět, kdo daný poklad vylosuje. Kdo si vylosuje věc, kterou vložil, může losovat znovu, aby si domů náhodou neodvezl ten krám zpátky… Po předběžných konzultacích s některými Lišaji si od této záležitosti dost slibujeme…
  8. Pokud by někoho napadla ještě nějaká kratochvíle do programu – např. nějaký program pro děti, dejte prosím vědět, ať to zakomponujeme do harmonogramu.
  9. Možná přijede i kouzelník s kouzelnicí a kouzelňátkem…

Další instrukce ještě očekávejte, takže si nezapomeňte ještě těsně před odjezdem přečíst maily …

Toť zatím vše …
Všechny zdravíme a těšíme se na setkání

Hajtmaři


Jste první komentátor tohoto příspěvku.


Vložte komentář

Pro vložení komentáře je třeba se přihlásit.



Note: This is the end of the usable page. The image(s) below are preloaded for performance only.