Dárek pro všechny Pekařovské Lišaje

Vloženo 18. 12. 2008


Warning: Use of undefined constant pullquote - assumed 'pullquote' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/htdocs4/hajtmarcz/home/www/wplisaj/wp-content/themes/beastblog-v2/single.php on line 10

Holizda Lišajíčkové rozmilí.

Zdravíme vás v tento předvánoční čas a přejeme všem krásné a bezstarostné  vánoční svátky plné klidu a sváteční pohody. K vánocům patří neodmyslitelně  také dárečky. No řekněte, jaké by to byly vánoce bez dárečků? Asi těžko představitelné, že? Pekařovský Lišaj bude sice všem Lišajíčkům nadělovat,  ale až se sjedeme na závěrečném letošním pekařovském Silvestrovském sletu. My bychom vám všem však rádi dali vánoční dáreček už teď, abyste si jej mohli pěkně pod stromečkem užít.

Tím oním dárečkem nechť je vám tento Lišajský web.  Ten jsme pro vás s webdyzajnérkou Lele připravili ve zbrusu nové atraktivní Lišajské doméně LISAJ.CZ.

Doufáme, že se z webu budete těšit hodně dlouho, a že vám bude sloužit též jako nepřeberný informační zdroj. Slibujeme si od něj i to, že se všichni zapojí do budování jeho obsahu, a že se podaří zpětně zdokumentovat co nejvíce Lišajských akcí. Web bude svým způsobem nahrazovat papírovou Lišajskou kroniku a propojí se v něm informační zdroj s Lišajským fotoalbem. Fotoalbum naleznete nově taktéž v doméně lisaj.cz na nové adrese http://fotoalbum.lisaj.cz. Stará adresa alba samozřejmě bude i nadále fungovat.

Jako vánoční bonus pro vás máme připraven nový Lišajský kalendář pro rok 2009. Stáhnout si můžete hned dvě verze – samostatný celoroční kalendář nebo měsíční kalendář (pozor, má cca 10MB). Hned si do kalendáře červeně poznamenejte termíny hlavních Lišajských akcí v roce 2009.

Krásné a spokojené vánoce přejí a už se na termín silvestrovského srazu těší

Hajtmaři


Sorry. Komentování bylo uzavřeno.




Note: This is the end of the usable page. The image(s) below are preloaded for performance only.